Om

Andrew Thompson arkitekt SAR/MSA architect Stockholm Sweden Scandinavia Nordic

ID Arkitektur grundades och drivs av mig, Andrew Thompson, med erfarenhet av stora komplexa projekt (kontor, hotell, handel), liksom mindre uppdrag (privata bostäder, inredning och möbler). Min bakgrund i industridesign, branding och arkitektur, i Sverige och utomlands, har bidragit till ett kreativt och flexibelt arbetssätt, samt förståelse för värdeskapande och kostnadsdrivande faktorer.

Jag vill skapa arkitektur som är engagerande, meningsfullt och bestående. Med andra ord: design för alla sinnen, med en stark relation med sin plats och omgivningen, och utformad av långsiktiga värden.

Med tillgång till ett nätverk av erfarna konsulter, kan jag skapa fokuserade och projekt-specifika arbetsgrupper på ett effektivt sätt. Tack vare det kan vi anpassa oss och jobba i alla skalor, både för professionella beställare och privatpersoner, från skiss till färdig byggnad.

Vi riktar oss till privata liksom professionella klienter i projekt med hög design ambition. Välkommen att kontakta mig om hur jag kan hjälpa dig eller ditt företag.